Om oss

ICE IN A BOX startades 2020 med ambitionen att erbjuda leverans av premiumis och kompletterande produkter dygnet runt med service och miljö i fokus. Oavsett om du ska blanda ett fåtal exklusiva cocktails eller arrangera ett event för över 1000 personer har vi på ICE IN A BOX allt du behöver och lite till.

Vår kylbox håller isen kyld länge

Vi på ICE IN A BOX har utvecklat en helt unik kyllåda som håller isen intakt i hela 24 timmar. Efter 24 timmar är isen dock fullt användbar då endast 10-15 % av den ursprungliga isen omvandlats till vatten.

Kontrollerad produktion

God kvalité är något vi värderar högt. För att säkerställa att vi håller högsta möjliga standars för vi en kontinuerlig dialog Miljö- och Hälsomyndigheten, som även kommer på regelbundna besök till oss.

100% återvinningsbart material

För att värna om miljön har vi tagit ett aktivt beslut att inte använda oss av de vanliga frigolitlådorna som annars är mycket vanliga på marknaden. Istället har vi designat en helt unik kylbox av 100% återvinningsbart material och minimal mängd plast.

Slipp krångla, Använd is i kyllåda

Vid ett evenemang för 20 personer eller mer kan transport och förvaring av större mängder is orsaka problem. Vi erbjuder leverans av is samt kompletterande tillbehör; allt för att underlätta för dig. Våra kylboxar levereras direkt till festen och håller isen intakt 24 h i rumstemperatur. Lådorna placeras där du vill ha dem och öppnas upp när festen drar igång.

Vad våra kunder säger

Lamin Kivelä
Verifierad köpare
Läs mer
Med Ice in a box iskalkylator på webben var det lätt att förstå hur mycket is vi behövde till vårt mingel och logistiken blev enkel tack varet att förpackningen håller isen fryst länge i rumstemperatur. Att Ice in a box använder en låda av wellpapp i stället för frigolit och återvinningsbara material för inredningen var en avgörande detalj. Leverans ända fram till hissen underlättade mycket. Tack!
Fredrika Olausson
Verifierad köpare
Läs mer
Fantastisk service! Vi hade en knepig tid att passa för leverans till en båt och är mycket nöjda med den professionella hanteringen. Rekommenderar varmt!
David Bechara
David Bechara
Verifierad köpare
Läs mer
Vilken service! Is är alltid något jag brukar glömma strax innan gästerna ska komma. Tack iceinabox.se för att ni finns.

Sätt din standrard för helheten

Isen utgör cirka 40-50% av din drink och det kan därför vara värt att lägga lite extra krut på just isen.  

Vår handsågade klaris är ett resultat av ett tidskrävande och preciserat hantverk. Vi lovar dig att en handsågad iskub i fördrinken kommer imponera på alla dina gäster, även de mest svårflörtade.

4 Dagar

Att tillverka

70%

Långsammare smältning

0%

Smaksättning

Din varukorg är tom
Apply Coupon